03 June 2008

Muude tegemiste nädal

See nädal pole siiani aianädal olnud. Igasugu muid tegemisi on ette tulnud. Pühapäev oli lihtsalt laisklemise päev (tegelt üritasin ka päevitada, aga kuna pidevalt oli kellelgil midagi vaja, siis eriti ei õnnestunud), esmaspäev võtsime ette ja käisime Kirkega kohaliku lasteaiaga tutvumas. See tähendab seda, et käisime seal õues mängimas. Sügisel on Kirkel koht selles lasteaias, saab näha, mis ta sellest asjast arvab. Kui nüüd suvel seal mängimas käime, peaks koht tuttavaks saama, siis jääb sügisel vaid uute inimestega harjuda. Ah, eks paistab!
Teisipäev on traditsiooniliselt Kirke laulutunnipäev ja täna erakorraliselt Gretega taastusraviarstile, et kas siis määratakse meile ka mingi võimlemiskuur või mitte. Sain ta just magama. Tundub, nagu teda vaevaks juba hambasügelus. Arvestades, et Kirkel tulid esimesed hambad kuuepoolekuuselt, siis nagu varavõitu, aga mine sa tea. On ikka müstiline laps - kõige paremini jääb ta magama oma voodis, lutt suus, unemuusika mängimas. Õues vankris ei taha kuidagi uni nii kiirelt ja kergelt tulla. Aga mina tahaks, et ta ikka õues magaks. Eks me siis katsumegi neid tema ja minu tahtmisi ühildada. Enamasti õnnestub päris hästi.
Homme üritame jälle lasteaeda mängima minna.
Ega seal aias midagi väga põle ka. Hommikul tegin väikse ülevaatusringi. Salat ja redis on soojaga jõudsalt edenenud, niiet varsti juba saab peenralt oma salatit võtta. Üks rida aedube on üles tulnud, teine rida, mis sai hiljem külvatud, veel mitte. Herned on veitsa hõredalt üleval, panin tühjadesse kohtadesse hiljem uusi seemneid, need pole veel tärganud. Pekas neid vist kastma, nagu ka aedubasid, mis pole veel üles tulnud. Sibulaga läksin vist veidi alt. Panin seemnest, kuna sain aru, et ka seemnest külvatuna annab ta juba esimesel aastal sibulapealseid ja siis kasvatab alla ühe mugula järgmise aasta seemneks. Mina ise ju sibulat ei armasta, seetõttu mul neist mugulatest on ükskõik, aga värsket rohelist sibulat ma söön ja sellest on kahju, et neid kui tuleb, siis alles hiljem, aga võibolla ei tule kah. Algajal aiapidajal ikka juhtub :)

No comments: