26 June 2008

OMA maasikad


Oi, oma peenra maasikad on ikka palju magusamad, kui kõik teised. Täna ämma-äiaga aias jalutades noppisime esimesed. Nüüd tuleb vaid loota, et kui Kirke üksi õues käib, et tal siis meelde ei tule, et sealt saab maasikaid. Või et isegi kui meenub, siis meenub ka jutt, et sinna ta üksi minna ei tohi. Üldiselt on ta üpris sõnakuulelik, ent eks tema usaldamine nõuab siiski ka kontrolli :) Aga üksi ei või ta minna sellepärast, et esiteks on maasikad tiigi ääres ja kui ta juba seal on, siis äkki tuleb tal tahtmine ka tiiki konni vaatama minna vmt ja teiseks, kui ta läheb ühte punast maasikat võtma, siis on ta nagu väike elevant portselanipoes, mistõttu kõik ümbritsevad veel rohelised maasikad kannatada saavad.

Kurkidele viskasid ka kogenud avamaa-kurgipidajad (ämm-äi) silma peale ja tõdesid samuti nagu mu ema, et need on "külmašoki" saanud. Enamus neist siiski toibub ja mõned on isegi esimesed õied välja ajanud.

1 comment:

KK said...

Mmmmmm, oma aia (või sinu aia) maasikaid tahaks küll :) Siin ostetakse kõik poest, mingi maitse maasikatel ikka on, aga see pole see. Kohe kui koju saan, tuuakse mullegi talvemaasikad, loodetavasti neid ikka jagub veel nädalaks.