19 June 2008

Jätk kardinatele

Eile alustasime kardinate "installeerimisega". Suurele aknale sai ta ka ette, küll ilma õhukese kardinata, mis sinna planeeritud on, mida me aga tol korral, kui kangast ostmas käisime, sobivat ei leidnud. Kui kunagi aega saame, läheme otsime jälle.
Täna õhtune programm peaks olema nurga-kardinapuu ja kui veel eriti hästi jõuaks, siis ka vannitoa nagi, aga seda vist oleks liiga palju ühe õhtu kohta... kiiret pole ju enam ;). Seda enam, et kell 9 on Naabrist parema finaalsaade ja sõbrad peaks ka külla tulema :)
Pilte tegin ka, aga kuna need said kuidagi väga tumedad, siis üritan uuesti ja paremini.
Grete lõunaune ajal rookisin aiast suurema umbrohu ära. Jube mõnus pehme muld on praegu. Kui nüüd kuivemaks läheb, siis vaja ainult üle kõblata ja ongi jälle jupiks ajaks rahu majas. Täna avastasin, et isegi mõned tomatid on juba külge tulnud. Ja kurgid on endiselt koledad, kuigi päris ära surnud on hetkel kuueteistkümnest kaks. Ilmselt võtan laupäeval ette käigu turule ja toon 5-6 normaalset taime ja ülejäänutega saab veel vaadata, kas võtavad eluvaimu sisse. Suvikõrvits õitseb, kuigi lehed on sama räämas kui kurkidel...

No comments: