15 August 2009

Vihm, vihm, vihm

Nii siiber on sellest sajust. Samas jällegi kolmapäeval (12.08) Tormast toodud kirssidele (2 tk) on see väga hea. Nimelt võtsime üles kaks kitsede polt ära söödud kirssi ja asendasime need suurematega. Saab näha, kas ja kui palju nad põdema jäävad. Veitsa suured nad väljakaevamiseks olid, mistõttu juured said kõvasti kahjustada, kuid väiksemaid polnud ka võtta.
Vahepeal tegin kurke - hetkel on meil 28 0,7-liitrist kurgipurki, lisaks korjasin uue portsu aedube (sel korral pole vähem, st ca 7 liitrit).
Mõtlen, et imelik, et mul pole siiani pähe tulnud värske-hapukurke teha... Eile parandasin ka selle vea. Maitsenud veel pole, aga küll nad ikka head said :)
Uus nädal tuleb meil tegus. Kolmapäeval sõidan lastega maale, st Harglasse. Tahan mõned hoidised teha ja kui vähegi saan, siis tiiru ka metsas seenel käia. Mees jääb sedakorda koju, kuna tal on reedel tööpäev ja laupäeval sõidab ta töökoha suvepäevadele Naissaarele. Mina aga sõidan lastega laupäeval maalt otse oma suguvõsa kokkutulekule. Sel aastal on kõik pidulikum. Vähemalt on tunne teine, kuna vana-vanaemal on 100. sünniaastapäev.

No comments: