08 August 2009

Täienenud roosipeenar


Meie väikesele roosipeenrale lisandus 2 roosat roosi. Head sõbrad kinkisid need meile pulma-aastapäeval. Nüüd on meil kokku 5 roosi - 2 punast, 2 roosat ja 1 kollane (kollane on hetkel õied ära peitnud :). Perspektiivis, kui kivimüür valmis saab, on plaan roosipeenar suuremaks teha, umbes nii suureks, et mahub 10 erinevat roosi. Siis tahame kindlasti ka valget roosi ja eks paistab, milliseid veel. Kes teab, kaua need väikesed potiroosid üldse peenral vastu peavad. Mõnedel kasvavad nad hästi, teistel jällegi on kuuldavasti mõne aasta pärast välja surnud ja mõnel pole üldse peenras kasvama läinud. Mais ostetud punane on küll kenasti suuremaks kasvanud, ainult mingi hallitus on tal lehtedel, niiet pean teda veidi pritsima.

2 comments:

tristal said...

talveks kata kinni kuuseokstega, kevadel lõika tagasi ja usun et kasvavad aastaid. vähemalt minul küll juba viies aasta õitsevad.

Kaire said...

Tänud soovituste eest. Kuna tegu elu esimese roosipeenraga, siis on iga jagatud kogemus teretulnud. Mul oli muidu plaan talvekatted osta (pidi olema katteloorisarnane, aga paksem).