28 December 2008

Järjekordsed kardinad


Kogu selle pillerkaari juures jõudsime 27.12 veel ka shoppama. No oli hirmus tahtmine kardinaid osta. Lootsin, et jõulumöll on läbi, et poed on rahvast lagedad ja saab kiirelt ära käidud, seda enam, et mul tegelikult oli miskit välja vaadatud, oli vaja vaid kahekesi üle vaadata ja üht või teistpidi ära otsustada (st sobib või mitte :).
See oli muidugi naiivne lootus, et poed inimestest tühjad on, aga pole viga. Asja saime aetud ja olen tulemusega päris rahul. Kusjuures kogu selle virna meile sobivaid kardinaid leidsin Jyskist ja enamuse veel valmisõmmeldud kardinate hulgast (ainult teise lastetoa paks kardin tuleb igast äärest ise teha). Kahjuks muidugi meil pole sellised kardinapuud, niiet pean neid siiski veidi ümber tegema, kuid neljast 3 äärt on siiski valmis. Hea seegi! Ülemisest äärest tuleb siis nii palju maha võtta, et ka pikkus parajaks saaks.
Infoks niipalju, et hele triibuga kardin läheb meie magamistuppa, kollane (tülli moodi) ja pruun (paks) vastvalminud lastetuppa (nimetame seda hetkel laste mängutoaks) ja marlimoodi valge Kirke tuppa. Nüüd on veel puudu Kirke toa külgkardinad (tahan endiselt kollast, aga olen juba valmis ka roosasid või rohelisi ostma...).
Ja siis peaks me jaanuaris jõudma ka selleni, et ära tellida elutoa ja köögi kardinad. Seda laseme jällegi profil teha, sest kui kogu sein on aknast, siis päris harilik tüll- ja külgkardinasüsteem ei sobi, vähemalt meile mitte, kes me tahame, et võimalikult palju aknapinda oleks võimalik soovi korral kattest vabastada. Saame näha, mis ta meile välja pakub. Me ise peale rooma kardina ei suuda miskit välja mõelda.

No comments: