03 January 2009

HEAD UUT AASTAT KÕIGILE!

Eile helistasin kardinategijale. Natuke lootsin, et ehk pole tal palju tööd ees, et saame oma elutoa kardinatega varsti tegelema hakata. Tegelikult aga on tal järjekord jaanuari lõpuni. Aeg läheb muidugi kiiresti ja oleme siiani kardinateta hakkama saanud, saame veel ka see paar kuukest.
Võibolla nii kaua ei lähegi. Kui ta tuleb jaanuari keskel aknad ära mõõdab ja mingi visandi teeb, saaksime hakata kangaotsinguga tegelema ja vajadusel kangad ära tellida (ooteaeg pidi tal 2-3 nädalt olema), et siis kui meie järjekord kätte jõuab, on materjal vähemalt olemas, millest aknakatteid valmistada.

Muude kardinatega pole ma just suuremat sorti edusamme teinud. Täna lõikasin Kirke toa omad õigesse mõõtu, nüüd vaja vaid ülemine äär ära õmmelda (Kirke toas on hea, ei pea kardinapaela õmblema, kuna kardinapuurõngastel pole mitte konksud, vaid näpitsad või kuidas iganes neid nimetada). Teise lastetoa omade jaoks peab Tõnis enne kardinapuu paigaldama, mida ta kõigi eelduste kohaselt esmaspäeval ostma läheb ja magamistoa omad ootavad kardinapaela koju saabumist.

Aa, ja Grete hakkas jõulu esimesel pühal kõndima, oma ristiisa sünnipäeval, just jõuluvana tuleku ajaks :P See on siis ca 10,5-kuuselt, kuu varem, kui Kirke omal ajal. Aga Kirkel oli jällegi rohkem hambaid selleks ajaks suus ;)

No comments: