03 May 2017

Üheksas kodu sünnipäev

Sünna puhul lasti terrassile mängima
Jah, sellest on nüüd siis juba 9 aastat, mil me linnas oma asjad kokku pakkisime ja kahe lapsega ehitusjärgus majja  kolisime. Selle hetke noorim oli 3-kuune. Nüüd on meil 4 last ja olgugi, et esimene korrus majal on sisuliselt valmis (endiselt ei ole me veel jõudnud kõiki valgusteid hankida), oleme ikkagi ehitusjärgus, sest teise korruse toad veel valmis pole. Minu suur lootus, et suuremad piigad kolivad üles ära venna esimeseks sünnipäevaks, kahjuks ei realiseeru. Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, et suured samuti esimesel korrusel elavad ja väikesed meie magamistoas on, sellel on hoopis proosalisem põhjus - ma tahan juba nii väga, et väikeste mänguasjad koliksid ära nende mängutuppa ja et kogu elutuba neid täis poleks :)

Kuid abikaasa arvas, et kui mitte enne, siis suve lõpuks saavad suured üles. Mai algusega algaski üleval uus etapp - pahteldamine. Kui saab pahteldatud ja lihvitud, siis seinte ülevärvimine on kummagi piiga enda ülesanne. Ilmselt selleni enne ei jõuagi, kui nende suvepuhkus on alanud.
Vähemalt füüsal sättis end tuulekojas
õide, kui nartsissid alles kosuvad
Aga muidu on tore. Sel aastal sattus "karjalaskepäev" kodu sünnipäevale. Ent nartsissidest, mis ühel aastal kodu sünnipäeval reas õitsesid, pole sel aastal veel halli aimugi. Kus nad ikka õitsevad, kui aina on öökülm, lumi, vihm ja lörts ja 2017. aasta aprill oli viimase neljakümne aasta külmim.
Haneparv
Selle peenra valmimine võttis
ikka aastaid, ei mäeltagi enam
mitu täpselt :) nüüd ootame
millal kolle kaunimaks saab ;)

No comments: