11 December 2009

Erinevat

Möödunud pühapäeval külastasid meid Eesti oma feng shui eksperdid. Toredad inimesed, põnev jutt (mida on raske ümber jutustada). Üldiselt oleme heal kursil, aga arenguruumist puudust pole :P Seda nii maja kui isiksuste seisukohalt. Mis neid üllatama pani oli see, kui hästi kokkusobivad inimesed on kokku saanud ja pere loonud :P. Parseldasid meile maha ka oma kaks raamatut (meie oma soovil muidugi), millest lisainfot hankida.

Kolmapäeval tabas mind ootamatu imagomuutus. Juuksuriaeg oli juba varakult broneeritud, aga seda ma küll ei tea, kust tuli kolmapäeva hommikul mul mõte tukk ette lõigata. Mõeldud-tehtud! Ise olen rahul.

Täna sai roosipeenar omale lõpuks ka kuuseoksad peale, mille abikaasa hoole ja armastusega juba 2 nädalat tagasi metsat tõi. Ähvardas ju külmaga. Mõned oksad jäid üle ja neist sai trepile väike jõulumeeleolu-looja. Ise tehtud, hästi tehtud, missest, et kodukootud. Kui juba kodule ja kudumisele jutt läks, siis sujuvalt üle minnes kokkamisele, kombineerisin homseks järjekordse koogi retsepti... ühest koogist võtsin kaerahelvestega koogipõhja ja teisest mustika-kohupiimakatte... Ega lapsed neid kooke ei taha, kahjuks, aga mees on juba mitu kilo juurde võtnud :D

Kiisu kasvab ka jõudsalt. Ta on igavene mürgeldis, sellepärast on ta nimi Mürgel. Teglikult teine põhjus on ka, tal on otsa ees M täht. Näed?

2 comments:

Triin said...

Ja ongi M täht otsa ees!
Pane tukast pilti ka:)

Kaire said...

Ei viitsi, võibolla mingi aeg, kui mõnel peol trehvab pilti tegema, siis Orkutisse :P