06 March 2016


Siiani olid tomatid lisavalguseta. Täna said lambid alla võetud ja lisavalgus ka olemas, timeriga kell 7.00-21.00. Temperatuur siis jätkuvalt öösel nii 15-18 kraadi ja päeval 18-24 kraadi. Selle nädala teises pooles, vast 10. või 11.03 tulevad uued külvid - kõik erinevat värvi kirsstomatid ja posu lilli. Lilledest kasvatan esimest korda sel aastal seemnest üheaastaseid daaliaid (pakil on küll kirjas, et heade tingimuste korral võimalik üle talve säilitada, aga kuna mul keldrit üldse pole, siis kui ikka samal aastal õisi ka näeb, olen nõus igal kevadel uued kasvatama).

Petuuniad ja lõvilõuad elavad endiselt sauna eesruumi aknal. Nad on nii tillukesed, et kohe kuidagi ei raatsi neid jahedamasse tuulekotta tõsta. Eks kunagi hiljem. Kui külvama hakkan, siis pikeerin lilledest suuremad ära erladi ka. Ja peale kolmenädalast ootamist ilmutasid isegi 3 Peruu füüsalit ennast, uskumatu!

Lõpetuseks ei saanud ma mööda minna ühest päevaliiliast :). Kunagi varem kirjutasin, et 2 tk tuleb peenras välja vahetada, see saab siis nüüd üks olema. Teist tahaks valget, aga pole veel leidnud.

No comments: