02 April 2013

Haigus sai lõpuks ka meid kätte

Smuuti värskelt pressitud
apelsini mahlast, külmutatud
musikatest ja maasikatest
Kuni tänaseni võitlesid meie lapsed haigustega vapralt, ent nüüd lõpuks tuli ka Kirkel alla vanduda. Eile ta veel midagi ei kaevanud, täna hommikul ütles, et kurk on valus ja kui ta paar korda ka oma larüngiidilaadse köhaga esines, oli otsus tehtud - tuleb koju jääda. Arvestades, et nad on peale jaanuarikuiseid tuulerõugeid praktiliselt täistambiga lasteaias käinud, oleme me sel talvel, kui haigeid oli süle ja seljaga, siiski kergelt pääsenud. Küll meenub, et ühel nädalal kuskil veebruaris jagasime Tõnisega kodusolemise päevi, kui Gretel nohu oli, aga see on ka kõik. Ise olin küll veebruaris haige, aga siis oli mul nii halb, et lapsed käisid aias.

Täna on meil juba ära olnud tikkimise "tund", nüüd on pusletamine ja hiljem tuleb ilmselt nuputamise ja kleepsuvihikute "tund". Sekka kanasuppi ja värsket smuutit ja nii see haigeolemine on.

Ise ühe tööasja teen lõpuni, kuid peamiselt püüan lastele pühenduda. Kui eriti hästi läheb, jõuan ehk ka valge mütsi kudumise ära lõpetada. Äkki uuel nädalal pole enam paksu mütsi tarvis :)

No comments: