09 October 2012

Taastun

Nädalake möödas... lausa uskumatu, kuidas kodus olles aeg lendab!
Mitte, et ma midagi asjalikku teinud oleksin :) Ilmselt tänu sellele lähebki taastumine kenasti. Püstiolekud on nüüd tunni-pooleteiseni veninud (toimetused, mida saab püsti sirge seljaga teha, nt korrastasin orhideesid ja ühtlasi avastasin, et kõik nad on uued õievarred välja ajanud). Siis jälle tunnike-paar läpakaga diivanil.
Eile lõunal jalutasin lastele aeda järele, kuna tagasi tulime "ringiga", siis kokku umbes 2 km. Tunnike jalutamist Grete tempos. Enesetunne oli OK nii jalutamise ajal kui pärast seda.
Täna hommikul otsustasin spontaanselt, et teen lastele lasteaiast vaba päeva. Natuke laiskusest, sest tänaseks lubas hirmus halba ilma ja pelgasin, äkki sajab hirmsasti, kui tarvis neile lõunal järele minna (ent iroonilisel kombel ei ole täna üldse sadanud) ja teiseks ka seetõttu, et kui nad lõunal ei maga ja õhtul on trenn, väsivad nad liiga ära. Kodune päev pole nii väsitav.
Hetk tagasi palusid mult riidetükke ja niiti-nõela ja asusid "õmblema", hiljem hakkame kohupiimakooki tegema.
Homme saab opist 2 nädalat. Ülehomme hakkan vaikselt ka istumist "harjutama", vähehaaval. Esimesena tahaks ma sauna minna. Saun ise ei ole keelatud olnud, aga püsti ei viitsi ju kuumas seista.

Üks päev "planeerisin" kiviktaimlat. Idee järgi peaks see tulema maja ette, ümber kase, kevadel. Tegelesin Juhani puukoolist taimede valimisega, põnev oli. Selle aasta projekt "Pojengipeenar" jäi kahjuks tegemata, eks uuel aastal näeb, kas saab ka see tehtud või mõtleme hoopistükkis ringi!

No comments: