16 October 2012

Harjutan istumist

Nii veider, kui see ka ei tundu, siis täpselt nii ongi. 2 nädalat peale oppi ei võinud üldse istuda, alates neljapäevast hakkasin vaikselt proovima. Ei olnud mugav. Valus otseselt ei ole, aga tuntavalt väsib selg ära. Tänaseks püüan päevas mõned pooletunnised istumised teha ja siis ühe pikema, kuni veel olemine OK, see on kuskil nii tunnike või natuke peale.

Järgmisel nädalal tahaks kindlasti juba inglise keele tundidesse minna ja ka kinos 2 Eesti filmi ära vaadata. Pole ammu kinos käinud, kuid nüüd tahaks nii Seenelkäigu kui Eestlanna Pariisis ära vaadata. Hetkel saan ju valida päevased ajad, kui lapsed on aias, on hea mugav.

Laupäeval oli ema siin, pistis mulda töökaaslase saadetud tulbisibulad. Kevadel peaks mul massiliselt sibullilli õitsema minema. Neid on sel aastal koguneud suur hulk! Kogusin neid ju sügisel valmima pidanud pojengipeenra tarvis. Nüüd aga on pojengipeenar tegemata ja tükk aiamaad lillesibulaid täis pikitud. Näis, mis uus aasta toob, kas peenar tuleb ja saab nad sinna ümber istutada vüi mis neist saab.

No comments: