14 January 2011

Lumekoristus

Eelmise nädala keskel, enne suuremat sula, käis meil brigaad mehi katuselt lund alla ajamas. Abikaasa proovis küll ka ise, kuid kuna ta tegevus hästi vilja ei kandnud, siis kutsus inimesed, kes sellega tegelevad. 4 meest, 2,5 tundi ja asi korras! Ja kuigi algselt oli kokku lepitud, et teerada majani puhastada ei ole vaja, siis töömehed helistasid, et on ta ikka kindel, et soovib seda ise teha ja lõpuks viskasid väikese lisatasu eest ka teeraja puhtaks. Selle otsuse eest oli mees hiljem endale eriti tänulik, sest katuselt maha aetud lume-jääsegu oli meeletult raske (seda sai ta tunda, kui hakkas rada laiemaks viskama). Nagu pildilt näha, olid vallid raja kõrval omajagu kõrged, arvestades, et Kirke on ca 115 cm pikk.

Muidu on ka hästi läinud, lapsed on saanud 2 nädalat jutti lasteaias käia. Arvestades, et novembris oli rütm 2 päeva lasteaias 5 kodus, siis on see ju päris hea tulemus. Loodame, et peavad mõned nädalad veel kenasti vastu, kõigil ju tööl kiired ajad :P

Köögis on ka veidi edasiminekut. Pliiditagune nurk on kinni ehitatud, täna saab kruntvärviga üle värvitud, homme veel veidi värvimist ja võibki tapeetimisega alustada. Me ei tahtnud enne tapeetida, kui tolmutööd tehtud on. Kui hästi läheb, jõuame sel nädalavahetusel köögikappidest nähtavale jääva seinapinna tapeeditud ning peale mööbli paigaldust jääb vaid plaatimine. Valgustid ja kardinad jäävad oma aega ootama.

Tuulekoja valgustid ei ole kahjuks ikka veel jõudnud (heal juhul jõuavad 2 nädala pärast), seetõttu on selle pilt viibinud.

Vannitoa mööbel peaks saabuma jaanuari lõpuks ja tundub, et meil osutub võimalikuks ka 5 maja siseust (üheksast) ära osta. Juba tegime netis esimese valiku ja kui kõik läheb plaanipäraselt, tellib mees nad järgmisel kolmapäeval ära. Igatahes hetkel meil on, mida oodata ja mille nimel pingutada!

No comments: