09 May 2010

Anneli, need pildid on Sulle :D


Meie maja tuulekoda näeb hetkel välja selline. Nagu päris kasvuhoone, ainult selle vahega, et see on meie maja peasissekäik :D Üks pilt välisuksest paremale poole ja teine vasakule.

Sel aastal on aprill ja mai algus olnud külmemad kui nt eelmisel. Taimedel on tuulekojas küll piisavalt valgust, ent sooja mitte nii väga, sest tõeliselt kuum on seal vaid neil päevil, kui natukenegi päikest on. Väga päikselisega on seal jällegi liiga kuum, siis tuleb tekkinud kuumus emmast (toa) kummast(õue) uksest välja lasta. Aga vähemalt on koht, kus oma taimemajandust pidada.

Kasvuhoone muld pole kahjuks ikka veel jõudnud. Vahepeal on hulga vihma sadanud, mis on mulla autole laadimise võimatuks teinud. Ega muud üle jää, kui oodata... Aega aiatöödega tegeleda pole nagunii olnud ;). Laupäeva hommikupoolikul sain ikka sibulapeenra tehtud ja sibuladki maha pandud, samuti pooled porgandid ära külvatud. Poole külvi peal ilmnes kahjuks, et seeme sai otsa. Homme parandan selle vea ning lähen ostan puuduolevad seemned (üks pakk herneid tuleb ka juurde osta).

Tänasel emadepäeval oli meie peres ka abikaasa sünnipäev. Tal on nüüd kasvuhoone tarbeks 4 erinevat sorti viinamarju ja mul 10 tomati- ja 10 kurgitaime (mille vend ja vennanaine lahkelt Alatskivilt ettekasvatamiselt ära tõid). Veel ootab kohta aias rippoksaline kasepuu, mille kohta käib see lugu, et perekond Kase tõi perekond Kask'ile kasepuu :P

Vaatasin just ilmateadet, vähemalt praegu tundus, et lubab veidi paremat ilma, kui oli eelmisel nädal. Ka käimisi peaks mul sel nädalal vähem olema, ehk jõuab aias asjalik olla. Lootma peab, muidu tuleb stress, aga ratsionaalsem on aiandust vabalt võtta. Ega ma ju tööstust ei tee, kui täna ei jõua, teen homme edasi :D

No comments: