02 January 2010

Uus aasta

Pühad olid meil tegusad, jõuluvana ja päkapikud lahked.
"Pühadevahel" jõudsime isegi tapeeti panna :P Nimelt tellisime vahetult enne jõule ju arvutiruumi tapeedi ära ja 23.12 oligi kohal. Kuna 26-29.12 olime kodused, jõudsime üle poole äragi panna. Olime jällegi väga rahul, et sattus tapeet, mida sai nö kuivalt seina panna, st liim võõbatakse rulliga seina, mitte ei leotata tapeeti põrandal :) Igaljuhul otsustasime, et järgnevatel kordadel valime teadlikult tapeedi, mida sedamoodi seina liimitakse. See on rullil kirjas... aga sel korral me seda teadlikult ei valinud. Kuna mehe kinnisidee oli, et tapeet peab olema lilla, siis ausalt öeldes ei olnud väga suur valikut, aga vedas... Pildil tunudb ehk veidi sünge, kuid "päriselt" on hästi lahe, eriti kui kasutada oma elavat kujutlusvõimet ja juurde mõelda ka heledast kase liimpuidust ehitatavad seinariiulid (mees ise ehitab). Lähipäevadel loodame tapeetimise ära lõpetada ja järgmisel nädalal peaks riiuliehitus algama, mistõttu vabanevad sealt ruumist mitu riiulit, mida saab kasutada lastetubades, mis omakorda tähendab, et läheb suuremaks mööbeldamiseks. Grete maandub oma voodiga Kirke magamistuppa. Voodid paneme praeguse kapi kohale, kapi viime teise lastetuppa ja kirjutuslaua keerame teistpidi, st risti aknaga, nii, et laps istub näoga ukse ja seljaga seina suunas (see oli feng shui ekspertide ainuke konkreetne soovitus :)
30.12 sõitsime maale, kuigi teadsime, et äi on kõhuviiruses. Kui peale uue aasta vastuvõtmist ka ämmal ja äia emal viirus välja lõi, otsustasime varasema tagasisõidu kasuks, kuna mees tundis end ka kahtlaselt. Karstime, et kui ootame tagasitulekuga tänaseni, st 2.01-ni, siis äkki kujuneb sõit väga keeruliseks, kui kõigil kõht lahti. Mehel oli eile halb, mul lõi täna öösel korraks kõhu lahti, lapsed siiani terved. Mul endal on ka täna juba kõik korras. Loodame, et nii kergelt pääsemegi.
Täna oli meil 26 kraadi külma (kell 11 päeval, võibolla öösel oli siis veel rohkem...). Lapsed käisid siiski korra õues ka. Ja kui imeilus õues oli...

1 comment:

Triin said...

lilla...minu lemmikvärv. Ma usun, et saab kena:)