11 January 2010

Nädal jälle möödas

Oeh, aeg lendab.
6. jaanuaril loobusime oma kuusepuust. Kuna ukseavad on väikesed, leiutas abikaasa uue mooduse kuuse toast väljasaamiseks - lõikas oksad oksakääridega ära, misjärel "könt" mahtus ilusti ukseavadest läbi ning ka meeletu okkasadu jäi tubadesse ära. Väga hea mõte! Selline nägi meie kuusepuu peale "noorenduskuuri" välja. Päris kõver!

Nädalavahetus oli ka tegus. Kõigepealt reede õhtul käisime mu isa sünnipäeval Peipsi kandis, sealt õhtul koju, laupäeva lõunal sõitsime Uhtjärve äärde Nõiariiki mehe töökoha talvepäevadele ja pühapäeval sealt naastes veel vennapoja teisele sünnale.
Kõik sujus hästi. Lapsed olid esimest korda nii pikalt, so 24 tundi, ilma mõlema vanemata. Hoidjaks sedakorda minu ema. Väga hästi läks neil ja muidugi ka meil :)
Väga lahe koht on see Uhtjärve Nõiariik. Kel vaja üritust korraldada, tasub kindlasti uurida (www.noiariik.ee).

Eelmisel nädalal oli super tali. Piisavalt lund, alla külmne kraadi külma, superluks! Seda ei saa paraku tänase kohta öelda, hommikul -21, brrr. Kuna ma seda ei teadnud, lubasin Kirkele lahkelt lasteaeda järele minna. Õnneks meil auto näitab välitemperatuuri ja kuna mees hommikul seda tähele pani, leppis juba Kirkega kokku, et läheb ise, kui töölt tuleb. Väga armas temast :) Õnneks lubab ilmateade kerget ilma soojenemist, loodame, et see vaid lubaduseks ei jää.

Homme hommikul lähen linna tööandjaga oma töölenaasmisest rääkima. Hetkel on pakkumine uuele tööle, mis eeldaks varasemat tööleasumist, kui ma planeerinud olin. Nüüd sõltub kõik tingimustest, kas ja kuidas seda kõike korraldada. Usun, et kõik läheb hästi.

1 comment:

Kaire said...

Eks inimene õpib, kuni elab :D (ja mõnikord leiutab jalgratast ka ;)