09 November 2008

Unistus kardinatest



Mind kardinate puudumine pole häirinud, iseäranis suvel, kui peaaegu kogu aeg valge oli. Nüüd pimedal ajal on õhtul (ja eriti öösel, kui vaja ühest voodist teise kõndida või titt süles ringi tatsata - magamine pole viimasel ajal meie majas popp) veidi kõhe küll, kuna tekib tunne, et mina välja ei näe, aga väljast tuppa nähakse, kui kellelgil soovi on (loodame, et pole).

Kuid Tõnis on see, kes ilma kardinateta kohe kuidagi läbi ei saa. Nüüd siis jõudsimegi selles osas jälle sammukese edasi, ette sai Kirke toa tänavapoolse akna kardin. Jah, sõbrad, ma tean, et see kardin sinna tegelikult ei sobi, kuid kuna mu kollaste kardinate otsingud pole kahel korral vilja kandnud, siis läks käiku kardin, mis kodus olemas oli. Lõpuks peaks Kirke tuppa kollased kardinad tulema. Aga eesmärki täidab ka see roosa.
Ja siis oli eelmisel nädalal kahel ööl esimesed korralikud külmad. Hommikud olid päikselised ja nii ilus karge oli. Ja nagu pildilt näha, siis jõudis Tõnis eelmisel nädalavahetusel ka õunapuudele kaitsevõrgud ära panna, et näljased kitsed ja jänesed meie noori õunapuid teist korda ära ei sööks :) Kevadel vaatab äi üle, millised puud ajasid uued kasvud pookekohast ülevalt poolt ja millised mitte, st, millistest saab asja ja millistest mitte.

2 comments:

KK said...

No mis kardinal viga? Tunnistan, et ma pilti vaadates esmalt pisut mõtisklesin, miks sa küll kesest seina kardina üles riputasid, alles siis hakkasin aduma, et aken on ju tegelikult kardina taga peidus... :-)

Kaire said...

Ei, kardin on aus ja tõesti just ei karju seinas, aga ikkagi tahan kollast :P
Ja see aken on nii nurgas, et üleüldse tekkis küsimus, et kuhu see va kardin eest tõmmata.