08 February 2016

"Lakkamatu" lapse sünnipäev :)

Täna õhtul 8 aastat tagasi nägi ilmavalgust meie pere keskmine tütarlaps, kelle sünnipäeva sel nädalavahetusel muudkui aga tähistasime. Täna saab pidudeseeria lõpu koolis klassikaaslastele maiuseid jagades.
Pidudega alustasime juba reede õhtul, kui olime külalisteks oodatud kolmiksünnipäevale, kus ühe pere ema ja kaks tütart said kokku 65-aastaseks :) Pidu oli meeleolukas ja venis öösse. Meil oli võimalus pere kõige pisem koju jätta, mistõttu olime ajaliselt vähem piiratud, jõudes koju alles peale ühte.
Laupäeva lõunal kogunesid sugulased ja pühapäeva pärastlõunal koolikaaslased. Grete sooviks oli, et ta tahab sõbrad just koju kutsuda ning nendega Lõunakeskuse liuväljal paar kiiremat ringi teha. See sai kõik teoks.

Hea hambumus, eks :D


Lisaks kõigile neile pidustustele jõudsime ema ja suuremate lastega veel ka pühapäeva hommikul esinemas käia. Nimelt palus mu ema lapsed esinema oma valla tittede nö lusikapeole, laululapsed olid kohapealt, kuid kuna pillimängijaid polnud, said võimaluse esineda meie lapsed. Avaliku etteaste klaveril tegin ka mina üle 27 aasta, saates flöödimängijat ühe loo ajal klaveril. Ütleme nii, et laste esitused tulid oluliselt paremad välja kui minu oma, aga asi sai aetud ja midagi hullu ka päris ei juhtunud :D

No comments: