02 December 2013

Mis sai kudumisest?

Midagi ikka sai. Kõigepealt 2 mütsi, esimene Gretele ja teine Kirkele. Kahjuks Kirke jõudis enda oma juba ka koolis ära kaotada. Mis siis teha, juhtub. Eks teen uue. Külmaga need nagunii käimist ei kannata, rohkem sellised kevade ja sügise mütsid. Tore on see, et nad tahavad ja kannavad neid enda tehtud asju uhkusega. Korra jõudsin neist mõtsidest pildi ka teha.

Eile valmisid lõpuks lubatud valged säärised. Lisasin rohelise paela, kuigi ostsin ka punase. Viisin omanikule ära ka. Loodetavasti meeldivad ja leiavad rakendust :)

Minu järgmine töö on see, omanikuks saab sääriste omaniku tütar. Värv küll ei tule puudriroosa, vaid kombinatsioon punasest, valgest ja mustast, kuna nii laps soovis. Saab näha, mis välja kukub.

Ja siis ehk jõuan ka enda mütsideni, mida on plaanis teha kaks - tumepunane, millest tuleb komplekt koos käpikutega (need kudus mulle ema) ja siis rohelise-pruuni-valgekirju. Lapsed tahaks omale veel sääriseid ja mütse juurde, seega ilmselt on kevadeni miski asi varrastel ja kui mahti, siis näpud ka liiguvad.

No comments: