10 March 2012

Oh neid palavikke

Just eelmises postituses oli juttu, et hakkan peale eelmist kodusolekut tööga järje peale saama... Ju sõnusin ära, sest eile , st. reede õhtul tõusis Gretel palavik. Päeval käis ta lasteaias, järele minnes ei öelnud kasvataja midagi, et päev oleks kuidagi viril olnud vmt (ju siis ei olnud) ja õhtul tõusis äkki palavik. Taaskord meie nädalavahetuse plaanid segi löödud!

Hea asi halva asja juures on see, et kuna viimaste nädalate kiire elutempoga tekkis üksjagu asju, mida kaubandusest lastele kevade tuleku puhul otsida oleks tarvis, kasutasin oma "tekkinud" vaba laupäeva hommikut poodlemiseks (mees jäi lastega koju). Üksiti muidugi tõin ka töö juurest paberid esmaspäevaseks koduseks tööpäevaks.

Esmaspäevast kindlasti ma haiguslehte ei võta, sest mitmel tööl on tähtajad kohe-kohe ja need lihtsalt tuleb ära teha. Õnneks on need ka sellised tööd, mida vabalt kodust teha saan. Eks siis ole näha, kas koduselt läheb terve nädal või mitte. See sõltub sellest, mis ajal Gretel palavik kaob ja kas Kirke ka miskit külge võtab või mitte. Kusjuures hetkel Gretel peale palaviku midagi muud ei ole (st köha või nohu).

Kolmapäeval, emakeelepäeval, on neil lasteaias väike luulevõistlus. Kirke tahtis seal ka osaleda ja valis omale luuletuseks Jaan Kaplinski "Kevade on tulnud". Kahju, kui ta nüüd haigeks jääb ja ei saagi luuletust lugeda. Lausa uskumatu, kui hästi lastel luuletused meelde jäävad. Sellel luuletusel on ka kolm salmi ja ma pole kindel, et ma suudaks seda peast deklameerida :) Igaljuhul vahva, et neil lasteaias igasugu asju korraldatakse.

No comments: