20 March 2012

Kevad algas

Nädalavahetusel väisasime Aqva Spa-d. Nagu arvata võis, oli alanud koolivaheaja puhul rahvast üksjagu. Meie (vanema venna pere ja meie), kes me kella üheks kohale jõudsime, saime kenasti oma käepaelad kätte. Ema ja keskmine vend, kes tulid tunni jagu hiljem, pidid ca pool tundi järjekorras veetma. Lõpuks said ka nemad sisse ja oli tore!
Lapsed lustisid kõik see aeg (4 tundi) ja nende poolest oleks võinud veel pikemaltki jääda. Endale sellest ajast täiesti piisas, jõudis rahulikult kõik saunad läbi käia ja natuke ka vees mulistada. Neljast tunnist 3h ja 20min olime veekeskuses ja 40 minutit jätsime keskusest väljasaamiseks. Nii uskumatu, kui see ei tundu, aga see 40 minutit kulus ka kõik ära. Eks lastega majandamine võtab aega.

Pärast veekeskust maandusime juba tuttavasse kodumajutusse. Peetud said kahe vennapoja sünnipäevad. Lapsed on juba piisavalt suured ja kuna jällenägemise rõõm oli suur, siis mängisid nad paarikaupa kes-kus, mis võimaldas "suurtel" juttu puhuda. Varsti otsiti välja ühel perel kaasavõetud lauamäng, mis osutus väga populaarseks, naelutades meid end selle taha kella kaheni öösel. Mänguks oli Scrabble Eesti ja tegu on sõnamänguga. Soovitan soojalt! Ei tea, miks ma küll arvan, et see mäng saab ka meie suvise perede laagri osaks?

Olgu lisaks öeldud, et tomatid tulevad mühinal üles. Esimesed 4 olid kirsstomatid, need komandeerisin juba ära tuulekoja aknale - seal on pisut jahedam, ent hästi valge, peaks olema ideaalne, et taimed ära ei veniks. Täna hommikuks olid mitmed teisedki juba nina mullast välja pistnud :) Ilmselt kevade tuleku puhul :)

No comments: