12 April 2009

Tegusad pühad



Nii võib tõesti viimased kolm päeva kokku võtta. Saingi kaua seisnud kardinad õmmeldud, veel sain kõik hetkel külvamist kannatava külvatud ja isegi Grete albumisse sain pildid pandud (ca 250 tk), vaja vaid veel kuupäevad juurde kirjutada.

Kardinate valmissaamisel selgus, et algne plaan terrassiuksele mitte tülli panna ei ole siiski hea plaan. Seega tuleb kardinategijalt jupike siini juurde tellida ja minna vaadata, kas sama tülli juurde saan. Võibolla ostan isegi kaks tükki, sest praegu on suurel aknal tüll ees suht sirgelt, aga äkki oleks ilusam, kui ta oleks kergelt laines. Seda ma veel mõtlen ja katsetan.

See pildimajandus on ikka päris suur ettevõtmine. Kõigepealt neist tuhandetest digipiltidest välja valida, mida ilmutada, tellimine on kökimöki, aga albimitesse ladumine jälle ettevõtmine. Aga mulle meeldivad albumid, siis tuleb tubli olla. Järgmiseks ootab veel Kirke album, kus on viimased pildid tema kaheaasta sünnipäevast, seega et poolteist aasta pole keegi sellega tegelenud - järgmised 300 pilti...

Mis aga potipõllundust puudutab, siis hetkel kasvab mul palju lilli - gladioolid, daaliad, Hollandi iirised, põõsas- ja pojengastrid ja kroonülased. Aedrukkililled külvan otse välja, neid ette ei kasvata. Kui maa taheneb, hakkan kohe peenraid tegema - porgandi võib kindlasti juba aprillis külvata, ka redised, kindlasti midagi veel. Algaja aiapidaja kõike veel peast ei tea ;)

Aa, ja mune värvisime ka, juba reedel, sest Kirke ei jõudnud kauem enam oodata.

No comments: