28 March 2017

Vahepealsed külvamised ja istutamised

Teen väikese kokkuvõtte vahepealsetest külvidest ja istutamistest. Kõige parem on seda teha sorides piltide kataloogis, sealt saab tuvastada kuupäevad ja tegevused. Küll on ikka mugav, et telefonidel klõpsuvõimalus on.

veebruarikülv 13. märtsil
Nagu juba varem kirjas, siis esimesed külvid said tehtud 12. ja 17. veebruaril. Järgmised külvid tulid 4.03, siis said maha järgmine ports tomateid ja kuna füüsaleid tuli üles esimese korraga vaid 2 tk, siis ka rohkelt uusi füüsaleid. Nüüdseks on teada, et hilisemad tulid paremini üles, aga tuleb tõdeda, et on veel pikeerimata, kuigi vajavad seda hädasti.

 Et reisil oleks hea rahulik olla, said lilled ja teise külvi tomatid enne reisi pikeeritud, oli selline näputööpäev 17.03. Nüüdseks on needki tomatid juba pärislehtedes. Suuremad tomatid istutasin eile ära suurtesse pottidesse, milles nad pestisevad kasvuhoonesse istutamiseni. Täitsa nägusad on.
veebruarikülv 28. märtsil
Eile, so 27.03 alustasin aiatöödega õues. Esimeseks korrastasin hekipeenra seda osa, kus kevadlilled peagi õitsema lähevad ja tänane 1,5 tundi kulusid vaarikate  lõikamisele. Mõlemal päeval oli päike väljas ja teadagi, mina töötan päikesepatareidel :) Kevad - ahh, kui mõnus!


No comments: