04 June 2015

Vaheaeg

Minu selle aasta
lemmiktulbid
Nüüd siis on õppeasutustega selleks hooajaks ühelpool. Grete lõpetas lasteaia 27.05. Kirkel oli viimane koolipäev 3.06, mil Gretel oli viimane esinemine muusikakooliga. Nädala jooksul enne seda lugematu arv kontserte, esinemisi, Kirkel ka tublimate vastuvõtte jmt. Suvi võib alata - juhuu!

Lapsed on muidugi tublid. Kirke jätkab viieliste ja kiituskirjade rivis ja Gretel ka esimesest muusikakooli-aastast kiituskiri ette näidata.

Nüüd siis tuleb puhata ja suvitada. Alustame kohe aktiivselt. 8.06 lähevad suuremad viieks päevaks maale vanavanemate juurde, peale seda nädalake kodus ja peale jaani Kirke esimesse 8-päevasesse laagrisse. Sedakorda muusikalilaager Rannapungerja lastelaagris Hanna-Liina Võsa juhtimisel. Usun, et tuleb tore laager, mis talle väga meeldib, palju tantsu ja laulu. Kui ilmadega veab, siis ka Peipsis ujumist.

Juuli keskel ootab mõlemat ees Triiniksi laager. Grete läheb elu esimesse ööbimisega laagrisse. Vanavanemate juures on nad küll ligemale nädala olnud, aga Grete mujal pikemalt mitte (Kirkel kogemus juba eelmise aasta Triiniksi laagrist). Usun, et saavad hästi hakkama. Ise me oleme siis just Saaremaal, kui lapsed sellest laagrist tulevad ja Karmen vanaemaga kodus on. Veidike asjaajamist ja küll kõik klapib.

Juuli lõpus juba traditsiooniks saanud telkimine mu vendade peredega. Sel aastal telgime ilmselt Perakülas, käime ka Haapsalus ja võibolla isegi Pakri saartel. Detailsemad plaanid alles tegemisel :)

Augustis praegu pole suuremaid asju ette teada (peale mõne sünnipäeva ja pulma-aastapäeva), aga küllap aja lähenedes needki tulevad.

Tuleks nüüd vaid sooja, et saaks nendega ka randa või kasvõi kodus vihmuti välja panna.


No comments: