29 May 2015

Kasvuhoone ja floksid

Mai lõpus istutasin juba ammu kasvuhoones "elanud" kurgid ka ära mulda. Kuna Karmeni und kunagi ei tea, kui kaua see kestab, siis ei teinud "kohe korralikult", ehk et nööre koos istutamisega ei pannud. Olulisem oli, et nad ära mulda saaks. Nii läkski, et napilt, kui said istutatud, Karmen kohe äraks. Nööre saab hiljem ka lisada, pole üldse küsimust, vaid veidi ebamugavam on. Ühel pildi on kurkide vahel näha ka vastselt suurematesse pottidesse istutatud suvikõrvitsad, mis veel oma aega ootavad. Teisel pildil pottides kasvavad kurgid lähevad koos suvikõrvitsatega õue.

Tomatid kasvavad ja õitsevad omasoodu. Kuna katteloori paigaldamine külmaohu tõttu nende taga oli üsna vaevarohke, siis see on eemaldamata, juhuks kui veel peaks mõni külmaohtu tulema :D

Ühe teise Karmeni une ajal toimetasin edasi floksipeenraga. Eelmisel aastal said nad istutatud ja must tekstiilmultš neile ümber pandud, mille peale oligi plaanis panna kivid. Peenra servas pole kive seetõttu, et järgmiseks sammuks peaks olema veel peenraäär valada, et oleks hea niita ja millelt sujuvalt üle siis kattekivid algavadki. Näis, millal peenraääreni jõuame. Seniks jääb peenra serv selliseks nagu ta praegu on :)


No comments: