30 March 2015

Edenevad-edenevad

Vasakpoolne aknalaud
2 nädalaga on taimekesed üksjagu sirgunud. On neid vahepeal ka pikeeritud ja ümber istutatud, nagu see taimemajandus käib. Homme tahavad eraldi pottidesse saada kuumaasikad. Seda peavad nad saama :D

Aprilli keskel (olenevalt ilmaprognoosist) ehitan kasuvuhoonesse kõrgema lavatsi ja viin vähem külmakartlikud taimed sinna ära. LOOMULIKULT katan nad seal ka ära. Püüaks sel aastal külmale vähem lõivu maksta. Nädalavahetusel saab aknalaudadele veidi ruumi juurde ka ämmale kasvatatud taimede arvelt, kuna ta viib enda taimed ära koju oma lambi alla :) Nüüdseks on hõivesse juba läinud ka sauna eesruumi aken :)

Keskmine aken
Muidu oli pöörane nädalavahetus. Nagu ikka, kipuvad erinevad üritused ühele nädalavahetusele kuhjuma. Sel korral oli meil siis lastel trennilaager (õnneks vähemalt siinsamas, mitte kuskil kaugemal), minul Ülikooli Naiskoori juubelipidustused (vilistlasena) ja Kirkel veel ka lauluvõistlus (elu esimene).

Siis oligi nii, et kuna mul oli käia 2 kontserti ja 2 peoõhtut, lastel trennid reedel ja laupäeval, ühel ka pühapäeval, siis oli siblimist omajagu. Külas oli ka venna pere, kelle naispool on samuti sama naiskoori vilistlane ning mu ema, kes aitas meestel ja lastel naiste äraolekul toimetada ja tahtis ka lauluvõitlust näha. Kõik asjad said aetud, nii suuremate laste kui naiste käimised käidud, olemised oldud ja Kirke sai lauluvõistlusel 3. koha. Igati kordaläinud nädalavahetus!

Parempoolne aknalaud

Sauna eesruumis on füüsalid ja lilled

No comments: