02 February 2015

Käisin linnas

Käisin täna hommikul linnas. Tavapärasele toidupoetiirule lisandus käik kangapoodi, sest oli tarvis pidusöökide laudlina. Nimelt on meil nüüd juba mõned korrad nii läinud, et kui lastel on nö õige sünnipäeva päev, siis peame vanavanematega pidu kodus ja katame nö pidulaua elutuppa. Senini pole me laudlina kasutanud, aga mõtlesin, et võiks ju, ilus oleks! Mõtlesin ka välja, et see lina võiks olla punane, sest nõud on meil valged musta mustriga, siis sobiks punane sinna alla väga hästi, lisaks sellele on meil ju elutoas ka punased kardinad ja kõige lõpuks oleks see ka palju praktilisem, kui valge laudlina :)

Läksin siis täna seda laudlina otsima. Niipalju enne minekut kodus taipasin, et mõõta ära, mitu meetrit riiet ma vajan. Küll aga ei tulnud ma sellise lihtsa asja peale, et ka teistpidi laud ära mõõta, ehk et teada ka seda, millise laiusega riidest piisab :) Väga suurt valikut punaseid sobivaid kangaid polnud, aga midagi kindlasti saab ostetud. Lihtsalt nüüd tuleb mõnel teisel päeval uuesti minna,  kui ka riide vajalik laius tuvastatud saab.

Küll aga oli kangapood täis igasuguseid muid toerdaid kangaid. See on nagu mingi haigus mul. Kangapoes, eriti kui väga harva käid, ostaks vähematl 20 kangast kokku, kodus on veel pea ideid täis, mida kõike võiks neist õmmelda (no tegelikult muidugi ideed jooksevad juba poes silme ees), aga kui kohe tegema ei hakka (sest ega polegi niiväga sellist rahulikku aega, et sellele keskenduda), siis jäävad kangad seisma. Mul on praegu ka garderoobis suur kotitäis õmblemata kangaid. Kusjuures, kui neid vahel jälle sealt kotist välja tõstan, siis endiselt on kõik sellised toredad, et võiks vabalt ikkagi õmblemise ette võtta. Pole nii, et on seal 3-5 aastat seisnud ja mõtled, et appi, kes selle nõmediku ostnud on :)



No comments: