30 October 2014

Lihtsalt pole sõnu :D

Kuhu see aeg kaob? Kuskile mujale, kus meid pole...
No tegelikult, oli ju koolivaheaeg ja siis oli terve nädalavahetuse väldanud Kirke sünnipäev ja nii ta läheb. Lisaks sellele kuulan juba ligemale 2 kuud vähemalt korra, viimasel ajal pigem 2 korda nädalas üle Skype homöopaatialoenguid, mis hetkel toimuvad õnneks üsna täpselt Karmeni uneajal, et saab rahulikult kuulata. Nii põnev on! Aga kui Karmen üleval on, siis on üsna keeruline arvutis olla, see on võimalik vaid juhul, kui talle teisest arvutist Maša ja Karu multika peale paned. Vot selline preili meil.

Aga muidu vahel olen asjalik ka olnud. Maha sai üle 200 tulbisibula. Eraldi karpides peaks olema eri sordid, aga usun, et küllap kevadel on palju "üllatusi" :)

Uued sordid


Kirke kõige väärikamaga
Meie vanim tütarlaps sai juba 9. Täitsa tore tegelane. Õrnahingeline, empaatiline. Ülipüüdlik õppimises. Kooli osas vanematele lihtne laps, ei taha kooli minna õppimata, pigem tuleb teha seletustööd, et ka 4 on hea hinne ja isegi kui mõni 4 või ka 3 jooksvatesse hinnetesse sisse lipsab, ei muuda see trimestri hinnet, kui ülejäänud hinded viied on. Ja kui ka tunnistusele mõni 4 tuleb, ei ole see ka maailma lõpp :D Klaverimäng sujub endiselt hästi, vahetunud solfiõpetaja võttis esimesel tunnil omaks ja trennis läheb samuti ladusalt. Samas, eks see ülipüüdlikkus teeb elu ikka vahel keeruliseks, tahaks kõike veel rohkem ja veel paremini teha. Ilmselgelt isasse!

No comments: