11 November 2013

Tegus nädalavahetus

Möödunud nädalavahetusel jõudsime taaskord palju :)
Reede õhtul olime kutsutud sünnipäevale, sealt naasesime kella üheks. Suuremad olid hoiul ja Karmen kaasas, kes magas katkematult kella kuuest kuni poole 12-ni, mil tühi kõht ta üles äratas. Peale söömist uudistas veidi ringi ja kui koju sõitsime, jäi jälle magama. Oh neid imestavaid nägusid, kuidas on võimalik, et üks lapsuke nii rahulik on :)

Laupäeva hommikul ärkas ta 7.15 ja juba pool 8 oli mul suitsuahju tuli tehtud. Oli plaan 4 kana suitsetada, kummalegi isale 1 külakostiks ja pühapäevaseks rabamatkaks 2. Mõeldud-tehtud!
Kui Tõnis peale kaheksat ärkas, olid mul kanad marlisse pakitud ja ahjus 120 kraadi kuuma. Nii saidki juba poole 9ks kanad ahju ja kuna me tahtsime 2-3- paiku end teele asutada, oli otsustatud sel korral kanu kõrgema kuumuse juures suitsetada, mis tähendas ca 120 kraadi. Ja oh imet, juba kella 1ks olidki kanad valmis (küpsetame sisetemperatuuri järgi, niipea, kui kana sisetemperatuur on 70, on valmis). Nii asusimegi kell 2 minu isa poole teele.

Pärastlõuna veetsime seal ja õhtul sõitsime maale. Kõik sujus plaanipäraselt ja lapsed pidasid 2,5-tunnise sõidu kenasti vastu (st ilma vingumiseta). Valga kandis suikusid ka veidi unele (v.a. Karmen, kes jäi kohe sõitma hakates magama).

Pühapäeva kell 11 asusime Harglast teele Laeva rabasse. Seal on ka laudteega rada, kuid meie sinna ei läinud. Öine vihm oli aga laudadeta matkaraja kaunis läbimatuks muutnud. Kes oli varustanud end kummikutega, neil polnud häda, lõbus oli, kes aga oli tossudega tulnud, nende jalad olid läbimärjad. Meie pere oli kummikutega, seega oli lõbus. Karmen oli mul kandelinaga kõhul ja käitus taaskord eeskujulikult - esmalt vaatas ca pool tundi ringi ja siis jäi magama. Kokku olime rabas ca 2 tundi. Kokkuvõtvalt võib öelda, et oli meeleolukas isadepäeva-nädalavahetus!

No comments: