15 August 2013

Peenrad

Eile olin übertubli! Tegin korda ammu tegemist ootavad lillepeenrad. Ei läinudki tegelikult rohkem aega kui kokku vast 1,5 tundi (püsilillepeenar ja roosipeenar), ettevõtmine oli suurem, kui ära tegemine :) Iirised küll jäidki kahjuks sel aastal jälle üles võtmata, aga eks siis järgmisel aastal.











Abikaasa jõudis ka suitsuahju peenraga suuremalt jaolt ühele poole, vaid murakate alla on muld vedamata, aga kuna neid me nagunii vastu talve ei osta, tegeleb ta sellega siis, kui aega saab. Hetkel on tähtsam terrassi karkass, et saaks terrassi äärde heki ära istutada (68 taime on kodus ootamas), sest muidu ei jää neil piisavalt aega enne talve juurdumiseks. Kui ilm vähegi peab, peaks täna pool hekist istutatud saama (kui just elutähtsad sündmused vahele ei tule, mida me samuti pikisilmi ootame).

Täna sain suitsuahjupeenrasse eelmisel nädalal hangitud taimedki istutatud. Tühjadesse aukudesse on taimed teel. Peenar mahutas vähem taimi, kui arvasin, samas jätsin hostadele ka kõvasti kasvuruumi (arvestasin sellise laiusega, mille ta peaks saavutama mõne aastaga). Liiliad võtsin teisest peenrast, kus nad kiratsesid ja kuhu oli ruumi muuks tarvis :). Nagu pildilt näha, ei ole suitsuahjul veel ka katust, õnneks ei sega see aga ahju kasutamist.

No comments: