27 January 2013

Jaanuar tüürib lõpule

Elu on hetkel oma tavapärastes rööbastes - lapsed käivad lasteaias, trennis, muusikakoolis, meie tööl. Nädalavahetused on täis igasugu erinevaid üritusi - jaanuari keskel olid isade-äiade sünnipäevad, viimasel nädalavahetusel samuti ports sünnipäevi ning Kirkel koolitants. Koolitantsu kohalik voor oli meil Tartus väikeses Vanemuises. Õnneks oli etendus päevane, mistõttu saime koju juba kella kolmeks. Laste tants oli võrreldes jõulupeoga palju arusaadavam. Tore oleks, kui nad ka edasi pääseks, kuigi 5-6-sed ise sellest vist aru ei saa. Nad oli nii elevil, et nad said lausa 2 korda esineda (esimene oli proov :).

Sõprade sünnipäev oli CanterVilla lossis. Päris korralik kompleks on sinna püsti pandud. Suvel tahaks lastega kindlasti uuesti minna. Nüüdki möllasid sealse mängumaa ronimisalal mõnuga, suvel on aga atraktsioone veelgi enam. Meie olime sel korral spaa ehk saunamajas: http://cantervilla.ee/saunad/ ja peahoones ma ei käinudki, aga väljast nägi kõik väga ilus välja ja kes käisid peahoonet uudistamas, need rääkisid, et ka peamaja oli muljetavaldav.

Järgmisel nädalavahetusel oleme loodetavasti Pärnus (lugedes, kui palju on praegu haigusi liikvel, jääb vaid loota, et meid nad ei kimbuta). Laupäevane programm näeb ette kalapüüki ja piknikku jääl ning pühapäevane programm Terviseparadiisi.

No comments: