11 January 2012

Ärevus ja põnevus

Ärevus kasvab. Juba ülehomme, 13. ja reedel stardin 7-liikmelise seltskonnaga Austriasse suusatama. Reis on kokku 10 päeva, millest 4 päeva (täpsemalt 3; 1,5+1,5) autos ja 6 päeva mäel. Või kui ei taha kõikidel päevadel mäel käia, võib ka Salzburgi külastamise ette võtta. Eks see selgub kohapeal, kas sinna on minejaid... kui keegi autojuhtidest näitab üles valmisolekut sõita, siis miks mitte sealgi ära käia.

Aitäh kallile abikaasale, kes oli valmis lastega koju jääma, kuna suusatamine ei paku talle nii palju kui mulle. Kuna minu reisimised mõnel järgneval aastal on loodetavasti pisut komplitseeritud ja siis saab tema valida endale meelepärase reisi ja mina lastega kodus olla. Ja siis muidugi reisime me ikka kõik koos ka, juba sel suvel :) Ja pole välistatud, et selle tõttu isegi korralik peegelkaamera saab soetatud. See selgub aga mõne aja pärast.

Põnev on ka! Juba said tellitud 4 viimast siseust ja eelmiste uste koridoripoolsed liistud ning lähipäevadel saab tellitud ka esiku garderoob. Lõplik garderoobi pakkumine peaks saabuma täna. Eile, kui läksime ühte sobivamatest pakkumistest täpsustama, leidsime juhuslikult üles vanema lapse rühmakaaslase ema, keda meie otsisime hoopis teisest firmast. Tore, et ta leidsime, saime asjalikke nõuandeid ja otsustasime ära, et võtame garderoobi just sellest firmast. Pisut alet lubati ka ;), aga olulisem on see, et kui on natukenegi tuttav inimene, siis on usaldus kergem tekkima. Seega, hea õnne korral saabub veebruari lõpuks meile garderoob ja märtsi keskpaigaks viimased uksed.

PS! Mis neid viimaseid laste haigusi puudutab, siis Kirke kolmapäevane palavik jäigi viimaseks (Gretel oli juba teisipäevaks kõik korras) ja alates neljapäevast enam miskit häda ei olnud. Nüüd esmaspäevast on nad lasteaias ja naudivad seda vähest lund, mis maas on. Loodetavasti ei jää nad nüüd vähemalt minu äraolekul haigeks, nagu see tavalist siiani juhtunud on.

No comments: