22 August 2011

Tööl

Kahjuks sai puhkuse-luksus otsa ja tuli taas tööpostile naasta. Ega selles midagi hullu polegi, aga kodus on lihsalt nii hea!
Lapsed läksid hommikul üle kahe kuu lasteaeda. Kuna eelmisel nädalal olid veel liitrühmad ja alles täna avati kõik rühmad, siis mingit "harjutamist" ei eelnenud - hommikul läks kumbki oma rühma ja pool 6 läksime järele. Kõik sujus üle ootuste hästi. Grete isegi ootas lasteaedaminekut - nende rühm viidi ju üle suurematesse ruumidesse ja talle oli kõik põnev, ikkagi nagu õde nüüd teisel korrusel :) Kirke võttis asja lihtsalt mõistusega, kui tuleb minna, siis lähen, aga kui tal oleks valida, siis ta kindlasti ei läheks.

Lõuna ajal vaatasin tööl oma blogi postitusi, millegipärast seal näitab vaadet teisiti, kui kodus (pildid on veitsa segamini, ei ole nii, nagu ma neid sättinud olen ja nagu kodus näitab). Kodus on meil küll suurem monitor, aga blogi vaate suurus peaks olema sätitud sama suureks kui väiksema monitoriga, seega ei tohiks ta teisiti näidata, aga näitab, millest on kahju, kuigi lõppude lõpuks, vahet pole :)

No comments: