02 February 2011

Mööbliuudised

Vannituba hakkab ilmet võtma, aga muidugi mitte ilma intsidentideta Livinguga. Vannitoa mööbel on kolmas "asi", mille me sealt tellinud oleme ja mitte kordagi pole läinud nii, et mingit jama poleks olnud. Oleme vist ikka eriti pika juhtmega, et sealt tellimisest loobunud pole, aga kuna siiani on kõik lõpuks korda saanud (peale topelt aega ootamist), siis ei tahtnud uut mööblit ka otsima hakata. Nimelt valisime vannitoa mööbli välja juba 3 aastat tagasi, kui majaehitus alles käis. Eile siis tuli abikaasale teade, et teie mööbel on kohale jõudnud, ainult, et neljast kapist ühte enam ei toodeta ja seda komplektis pole. Veider on see, et keegi meie käest enne ei küsinud, et kuulge, kas te ilma ühe kapita ikka tahate seda komplekti? Loomulikult ei ole me valmis ilma ühe kapita komplekti vastu võtma, isegi kui ühe kapi eest raha tagasi kantakse. Olime nõus ühest kapist veel loobuma ja need 2 kappi ühe teisega asendama. Tundub, et seda teist kappi ikka veel toodetakse ja saame meile sobiva mööbli (vähemalt nii meile eile öeldi). Kaks olemasolevat kappi ja peegli peaksime kätte saama järgmisel nädalal ja seda viimast ootame uued 4 nädalat. Sellega kaasneb nüüd siis uus ülesanne, valamu ja segisti leida.

Tuulekoda on nüüd lõplikult valmis. Eile saabusid kauaoodatud lambid ja said kohe ka seina. Vaffa! Ainult greip on veel pisut ehitustolmune ;).

Uksed (5 tk, st 2 lastetoa, meie magamistoa, magamistoa garderoobi ja vannitoa uks) said eile tellitud. Näis, kaua Haapsalu Uksetehasel aega kulub. Üks ehituspood, kus neid uksi müüake, igaljuhul 2 nädala jooksul hinnapakkumist teha ei suutnud, seega saigi tellitud otse uksetehasest, millega küll kaasneb see, et tuleb ise järele sõita, aga mis parata.

Köögimööblist pole midagi kuulda olnud ja hea ongi. Ehk õnnestub sel nädalavahetusel tapeet seina saada. Plaadiotsingutega pole ka olnud aega enam tegeleda. Ei julge nagu päris ilma näidiseta kataloogist tellida, äkki ei meeldi struktuur või värv või läige või... Ei tasuks muidugi nii pirtsakas olla, onju :P

PS! Eile ostsin esimesed seemned uueks aiahooajaks. Juba surfasin ka Thuni kalendris, järgmisel nädalal tuleb tomat ja paprika idanema panna :D ja kui õnnestub ripp-petuunia seeme ära osta, siis seda peaks külvama nt 12.02. Eelmisel aastal külvasin nädala jagu hiljem.

No comments: