17 December 2010

Ei aidanud mu hinge kinnipidamine midagi :P Kolmapäeva hommikul, tunnike peale laste aeda viimist helistati, et palun tulge Gretele järele, tal on silmapõletik. No oli jah hommikul veitsa silm punane, aga ei arvanud, et asi nii hull on. Eks lasteaia med. töötaja põhjendus oli iseenesest õige ja mõistetav, tegu väga nakkava viirusega ja Grete rühma pidu on 20.12, kurb ka, kui siis pool rühma silmapõletikuga kodus on. Nii siis olingi 2 päeva jälle kodus. Täna, reedel, oli "lastejaotus" selline, et Kirke läks aeda, kuna tal oli kell 4 jõulupidu, Grete läks hommikupoolikul issi juurde tööle kaasa, kell 12 tõi mees ta mulle ja kell 3 startisime kõik koos Kirke pidu vaatama. Pool 2 jäi Grete autos kenasti magama ja magas kuni õe peoni. Töölemineku kasuks sai otsustatud seetõttu, et silm oli Gretel juba ok, aga lasteaeda ei tahtnud veel viia.

Kirke oli peol tubli. Eriti hea nali oli see, kui ta läks oma pakile järele. Jõuluvana küsis, et kas salmi ka loed? Kirke natuke mõtles ja siis luuletas kohapeal paar rida. Ma polnud selle pealegi tulnud, et talle kodus veel üks luuletus õpetada, arvasin, et piisab lasteaia omadest küll. "Õnneks" ükski teine laps ka ei lugenud :P
Lapsed olid väiksematesse gruppidesse jaotatud ja esinesid 4-5 kaupa - jänesed, karud, lumehelbekesed ja päkapikud. Kirke oli lumehelbeke, seetõttu ka karrast peapael ja suleboast seeliku allserv.

Homme hommikul kell 10 alustame soolakambrikuuriga. Mulle mõjus kolmapäevane esmavisiit väga mõnusalt, loodan, et lastele meeldib ka ja saame nende hingamisteed vähe paremasse toonusesse jälle :)

Ja kõige suurem uudis on see, et KÖÖK ON TELLITUD! Kahjuks läheb kättesaamiseni ca 10 nädalat, aga mis on 10 nädalat peaaegu 3 aasta kõrval? Aeg lendab :)

No comments: