29 November 2010

Tali saabus

Ütleme nii, et kodus oldud aeg (haiguslehega) on ammu ununenud :D Jälle on kiire-kiire.

Vahepeal on tõeline talv saabunud ja saabus ta meie jaoks suhteliselt ebasobilikul ajal - enamvähem öö enne seda, kui meil oli vaja Tallinnasse venna juubelile sõita (26.11). Aga pole hullu, talve tarvis on tänapäeval autodel naelkummid ja kui valida sobiv sõidukiirus, on kõik OK. Venna juubel läks meeleolukalt - oli lihtne, armas, sõbralik. Minu ja abikaasa poolt ette valmistatud üllatus (video- ja pildipõimik, 23 minutit), oli vennale tore üllatus. Ka ülejäänud seltskonnale oli seal nii äratundmisrõõmu kui üllatusmomente. Selle video kokkulõikamine, tekstide ja taustamuusika otsimine jm võttis küll oodatust rohkem aega, mistõttu sünnipäevaks õmmelda planeeritud seelik jäi valmimata, aga küll see seelik kunagi valmis saab. See rõõm, mis see video endaga kaasa tõi, oli märksa väärtuslikum.

Olles "igipõline" naiskoori laulja, kehastun ma sel nädalavahetusel segakoori lauljaks ja sõidan "projektkooriga" Jäähääl Rootsi kruiisile. Lapsed lähevad vanaema juurde ja mees hakkab ehitama. Ei saa ju enne köögimööblit tellidagi (mõõtjat kutsuda), kui pliidi taha nurka jäävad ventilatsiooni- ja solgitorud on "kinni ehitatud".

Eile sai aga ära värvitud tuulekoda - esimene ehmatus oli päris suur, täitsa tibukollane oli. Hommikuks, kui värv kuivanud oli, nägi ta oluliselt mahedam juba välja :P Mingi värvikiht pidi sinna veel peale tulema, näis, milline on lõpptulemus. Põrandaplaadid on ka olemas, äkki saavad needki nädala lõpuks maha. Armas oleks!

No comments: