12 November 2009

Õmblemisest vol 2

Vol 1 oli 13. september. Ja kuigi seal arvasin, et kohe-kohe kui Kirke kardinad valmis on, teen oma seelikuid-toppe-pusasid edasi, jõudis see aeg kätte alles eile.
Õigemini üleeile õhtul sirvisin oma Burdasid, see viib mind alati nö lainele. Eile siis revideerisin oma kangakotte. Tuvastasin järgmised pooleliolevad asjad: 4 toppi, ühed põlvpüksid, 2 seelikut. Täitsa lõpp! Lisaks muidugi Kirke sünnipäevast pooleli jäänud nukkude kleidid ja püksid. Need viimased lõpetan ma päkapikkude tuleku ajaks ära ja lähevad sussi sisse. Sel aastal on 2 sussi aknalaual. Ainult komme ei tahaks ma panna, nii mõtlesingi, et nukkude asjad ja siis ostan 48 vildikaga komplekti et siis paari päeva tagant mõlema sussi sisse paar tükki panna. Geniaalne, onju :P Eks kommi, mandariini ja piparkooki sattub ikka ka sussi sisse, aga mõõdukalt. Ja ilmselt veel midagi, nipet-näpet.
Enda asjade kohta mõtlen hetkel, et lõpetan pooleliolevad asjad ära, enne kui uusi hakkan välja lõikama. See väljalõikamise osa meeldib mulle rohkem, eks seetõttu ongi asjad lõpetamata, enamusel on tegemata vaid viimistlus, st mõned ääred, on see siis varrukad või kaelaauk vmt. Kui mul konkreetseks ürituseks mingit asja vaja on, siis saavad need asjad kohe tehtud, muidu aga kipuvad venima jääma. Aga kuigi mõni asi on vist juba vähemalt 3 aastat lõpetamist ootanud, on kõik asjad ikkagi lahedad. Seega, tasub ära lõpetada :) Tulemas on ka kodune nädalavahetus, ehk saavad need asjad valmiski. Kui ise rahule jään, siis äkki näitan teile ka...
Välja lõikamist ootavad (ehk mõtetes on veel) 2 pusa - üks sportlikum fliisist, teine kampsunilaadne ja pluus. Nende kangad on olemas ja lõikedki välja valitud. Ja Kirkele tahaks jõulupeoks õmmelda punase pika sametseeliku valge puuvillase alusseelikuga (äkki ka Gretele samasugune?), selleks vaja minna kõigepealt kangad osta :)
PS! Homme selgub, kas saame uue kiisu laupäeval kätte (sel juhul peab mees laupäeval Tallinnasse sõitma) või nädala pärast. Grete kogu aeg räägib, et kiisu kadunud. Nii kahju temast kohe :(

No comments: