23 March 2009

Seemnemajandus

Revideerisin oma seemnevaru. Enamus on olemas. Osta on veel vaja vaid pakk kaalika ja mõned pakid aedoaseemet ning sibulaid, mis pealseid kasvataks (eelmisel aastal seemnest külvatud sibulad mulle pealset ei andnud - "karistuseks" neile jätsin sentimeetrise läbimõõduga mugulad ka üles korjamata :P, suuremaid seal nagunii polnud). Ämm rääkis, et neil olevat küll mingi sibulaseeme olnud, mis meeletu pealse andis ja mugula kasvatamisele rõhku ei pannud, just sellist mul vaja olekski. Pean nädalavahetusel, kui nad siia tulevad, täpsemalt uurima.
Nüüd siis tuleb veel ports turbapotte varuda, kuhu maikuus kurgid ja lilled külvata ja kevadised aiatööd võivadki alata :)
Tudeerisin ka eelmise aasta postitusi. Eelmisel aastal said enamus asju külvatud mai alguses (siis ju alles saingi aiamaal rohkem tegutsema hakata, kuna kolisime 3.05.08). Ehk saab sel aastal ikka juba aprilli lõpus miskit ära teha. Just lugesin kuskilt, et kui on lumine talv olnud, tuleb ilus (st päikseline) suvi... sel juhul võiks ju päris toredat suve sel aastal oodata.

No comments: