08 March 2009

Kauaoodatud kaunikesed

Siin nad on, meie kardinad. Ise oleme rahul. Õhtu- (ehk tule)valguses tuleb punane kenasti esile. Teisel pildil on näha päevavalguses ja tegelikult ongi see külgmine punane sellises seoses, mitte lahtiselt nagu esimesel pildil. Ja tülli taga on aknaaukudes rooma kardinad. Esimesel pildid kõik ees, teisel ühe akna eest ülesse ära veetud.
Paraku pean küll homme keskmise ja parempoolse tülli maha võtma ja kardinategijale tagastama. Eiei, mitte surutise tõttu, et me poleks jaksanud neid kinni maksta... Ette pannes ilmnes, et neid on veidi kohendada vaja, nimelt jooksevad nad osaliselt vastu maad ja see ei tee neid kaunimaks. Kardinategija peab nüüd neid ülevalt lühemaks tegema (kuna allääres on tehase poolt sisse õmmeldud raskus). Kohe üldse ei raatsi neid eest ära võtta, aga hea asja nimel ju natukeseks võib :)
Kuna tüll on pigem beez kui valge, siis on tuba nii mõnusalt soojas toonis ja hästi hubane. Mõnus-mõnus-mõnus :)


2 comments:

KK said...

Kui kauaoodatud kaunikesed "iluravilt" koju tagasi jõuavad, siis ma kohe PEAN teile lõpuks külla jõudma, sest uudishimu ei lase muidu enam elada :)

Kaire said...

Võtab aega, mis võtab, aga asja saab! On Sulle ikka peibutusi vaja - kõigepealt põrand, nüüd kardinad... :P Suve poole võin pakkuda ka päikest ja heinamaad :D