09 April 2018

Aegade kõige soojem 9. aprill

Jah, tõesti, nii see oli, 9.04.2018 tõi meile 23 soojakraadi. Küll oli mõnus. Ilmamõõtjad rääkisid, et see on üldse kõige soojem 9. aprill olnud :)
Aga järgmiseks päevaks oli kogu üürike soojus kadunud, väljas oli 2 kraadi sooja ja puistas väheke lumehelbeidki. Nii see Eesti kevad on!

Aprilli algus on meil tegus olnud nagu ikka. Pühad said peetud, munad värvitud ja 7.-8.04 nädalavahetusel, mil soojalaine hoogu kogus ja oli nii 16-17 kraadi sooja, tegime kogu perega kodu ümber kevadisi koristustöid. Lapsed viisid viljapuudelt aöt ära sinna kevadise lõikusega pudenenud oksad ja vanad vaarikad, ning korjasid murult ära lumelükkamisega sinna sattunud kivid. Abikaasa vedas ära 10 aastat seisnud lauavirna, kuna juba 2. 04 pidi algama garaaži vundamendi ehitus, aga ehitaja on hädas eelmise objekti lõpetamisega, mistõttu meieni pole täna veel tänaseni jõudnud. Samas märtsis kirjutas ta ise alla lepingule, et mai alguseks on vundament valmis ja kui pole, siis iga päev viivitust maksab 100 eurot. Saame siis näha, millal ehitus algab ja millal valmis saab. Meil iseenesest kiiret pole, sest kohe edasi ehitada nagunii ei saa, vaja vahepeal finantse koguda, aga kui vundament saab valmis, saaks haljastuse ära korda teha.


Väävel, enne põlema panemist :)
Kasvuhoone meil hermeetilisusega ei hiilga


6.04 said esimesed õitsema läinud beebitaimed ära amplitesse

Kasvuhoonekurgikülv,
7.04



Ka nii võib kasemahlale
läheneda :)

Enne...

... ja pärast (7.04)

Enne...

... ja pärast (7.04)

No comments: