05 December 2016

Advendiaeg

Advendiaeg algab meie peres piparkookide küpsetamisega ja olgugi, et esimese advendi hommikul olime veel mu venna juures teises Eesti otsas, siis oli mul taigen valmis tehtud ja niipea kui koju jõudsime, said ka esimesed piparkoogid küpsetatud ja kaunistatud. Eks piparkoogid on ju igal aastal ühesugused, juuresoleval pildil on sats piparkooke, mis Karmen esmaspäeva hommikul lasteaeda kaasa võttis. Tahtis sõpradele piparkooke viia :)

Enne sõtkumist
Valmis









Jõulutuledes kodu
Teine advent :)









Ees on ootamas tihe kuu paljude laste esinemiste ja pidudega. Koolis pandi hinded meil välja 1.12, tunnistusi sel puhul aga ei anta, alles kevadel saavad tunnistuse. Mõlemal piigal olid tunnistusel endiselt kõik viied. Kirket küll ähvardas kahe nelja ilmumine trimestrihindeks, aga osalt enda kokkuvõtmisest ja pingutamisest (inglise keeles) ja asjaolude kokkusattumisest (loodusõpetuses), sel korral veel neljad tunnistusel reaalsuseks ei saanud. Mitte, et meid oleks kurvastanud, kui neljad oleksid tulnud, neljad on igati head hinded!
Muusikakoolis seevastu on 4 veerandi süsteem. Seal lõppeb veerand enne vaheaega ja lisaks traditsioonilistele jõulu- ja kirikukontsertidele tulevad ka nö hindele mängimise kontserdid. Tõenäoliselt veel ka esinemine valla tittede lusikapeol, kuhu meil sel aastal samuti taaskord asja on. Pidudest Karmeni rühma jõulupidu ning Triiniksi jõulupidu, kus oma debüüdi peaks tegema ka Karmen, saame näha, kuidas sellega läheb. Praegu on nii, et trennid küll toimuvad lasteaias ja treenerid võtaksid ta ise rühmast trenniajaks ja viiksid tagasi, aga ta pole nõus nendega minema, seega käin ise kaks kroda nädalas temaga trennis. Võtan rühmast, ootan trenniaja ja pärast tuleme koju.

No comments: