20 October 2015

Polegi ammu kribanud

Eluke veereb omasoodu. Suuremad käivad koolis ja väiksem kolm ja pool tundi hommikul lasteaias. Nüüdseks juba käib kenasti. Kuna üks õpetaja on rohkem selle pooleteise kuu jooksul rühmas olnud, siis tema päevadel on eriti luks, kui teine õpetaja on, siis on veidi kurb. Teine õpetaja vist õpib ja teeb praktikat praegu, sellepärast on teda vähe olnud. Aga mõlemad õpetajad on toredad, ehk et kolmas komplekt õpetajaid meie lastel ja kõigiga on vedanud. Ju meil on siis kõik head õpetajad lasteaias :)

Suured peavad juba esimest koolivaheaega. Olid 2 päeva vanaema juures, kuna vanaisa, kes harilikult nendega vaheajal on, on hoopistükis Šveitsis oma tütre lapsi hoidmas. Täna aga tõin suuremad koju ja ka Karmen peab 3 päeva puhkust kuni vaheaja lõpuni.

Paaril nädalavahetusel on ema mul siin olnud ja aiamaa on seeläbi koristatud saanud, samuti mustikad istutatud. Sain sünnipäevaks 12 uut mustikataime, enne oli meil vaid 2. Need kandsid sel aastal esimest korda vilja ja oi kui head nad olid. Nüüd on meil 14 mustikat. Jääme saagiootele :)
Ka tulbipeenar on kaevatud, ootab tulbisibulaid ja küüslaugud on maha pandud. Ainult kasvuhoone on veel seest koristamata. Tegin järgmiseks aastaks plaane, et tomatitaimi mul üle 15 pole mõtet panna, oleme rohkem sellised kurgiinimesed. Ja seda võibolla nõukaaegset mentaliteeti mul samuti pole, et kõik, mis aias kasvab ja ära ei sööda, tuleb purki panna. Purki on mõtet panna vaid sellised asjad, mis lõpuks ka ära süüakse.

No comments: