30 September 2015

Laste tegemised

Lapsed on nüüdseks koolirütmiga harjunud ja endal ei käi ka enam õhtuks pea ringi edasi-tagasi taksotamisest ja meelespidamisest, kas mõlemad jõudsid ikka igalepoole õigeks ajaks :) Alates 22.09st kolisid Grete jalkatrennid ka ära sisse, mistõttu muutusid kellaajad varasemaks, mis omakorda tingis tema ülemineku teise solfirühma, kuid nüüd on kogu graafik vähemate aukudega ja mugavam. Kirke graafik settis kiiremini paika.

22.-25.09 oli neil koolis stiilinädal. See leiab asetes meie koolis igal sügisel ja kevadel. Eelmise aasta teemad olid veidi rohkem ettevalmistusi nõudvad, sel aastal õnneks oli üsna lihtne. Esmaspäev oli soengute ja mütside päev. Meie piigad tahtsid mõlemad soengut, eks emme tegi siis hommikul. Teisipäev oli pidulike riiete päev, see oli ühendatud klassi- ja sõbrapiltide tegemisega. Kolmapäeval oli teemaks unelmate koolivorm. Neljapäevaseks teemaks olid habemed ja vuntsid ning reedel sallid.
29.09 oli koolis mihklilaat. Kui juba mingi laat on, siis Kirke tahab alati platsis olla müümas. Sel korral võttis ta Grete ka kampa. Letil olid plastlusikal šokolaad, kummikäevõrud ja lõngast käevõru punumise alused koos lõngaga. Müük sujus hästi ja lapsed rõõmsad.

No comments: