14 July 2015

Suvekuud ilma suveta

Sel aastal juuli keskpaigani suve olnud pole, millest on kahju. Lapsed on ühe korra siiamaani ujumas käinud. Mina mitte ühtegi, aga see pole ka mingi näitaja, sest ma ei armasta ka palavaga ujumas käia, ma olen rohkem see päevitaja rannas.
Kuu alguses käisime lastega Lottemaal. Neile meeldis, meile meeldis, et neile meeldis :)

10.-12.07 võõrustasime külalisi, sest seltsis on ju segasem. Lastel oli ka üks esinemine 11.07, kus oli tantsida 3 tantsu - Grete tegi kaasa kõigis kolmes, Kirke kahes, kuna oli ühe Grete tantsu kodus video järgi ära õppinud. Kui ta poleks seda teinud, siis polekski seda tantsu teha saanud. Esinemisele oli kirja antud rohkem lapsi, kahjuks paljud ei tulnud kohale ja ei andnud sellest ka treeneritele teada.

Eilsest on kaks suuremad Triiniksi laagris. Lähevad sealt laupäeval Rally Estonia lavale Tartusse esinema ja siis tuuakse nad koju, kus vanaema Karmeniga neid ootab. Meie ise sõidame reede varahommikul Saaremaale ja naaseme pühapäeva hilisõhtul.

Sealt edasi on varsti juba peredega telkimine sel aastal Haapsalu kandis ja ongi juuli läbi. Jääb vaid loota, et telkimise ajaks ka suvi saabub. Kuna täis on planeeritud vaid esimene päev Haapsalus, siis mere ääres telkimas oleks ju mõnus, kui ei saja ja ei oleks külm :)

No comments: