20 November 2011

Tapeet vol 2 ja vol 3

Tapeet vol 2-st on juba üksjagu aega möödas. Kui koridori tapeet pandud sai, jätkasime kohe kabineti tapeediga. Pool kabinetist on pandud (st 2 seina), teise poole tapeet oli ka olemas, kuid see ei läinud käiku, kuna ei tundunud õige olevat. Mees käis sirvis veel katalooge ja tellis uue. See uus, mis peaks novembri viimasel päeval pärale jõudma, oli ka algselt valikus, mulle see väga meeldis juba tol korral, kuid kabineti omanikule ta nii sümpaatne siis veel ei tundunud :) Ja mina hoidsin kabineti tapeedi osas madalat profiili. Saagu sinna täpselt selline, nagu kabineti peamine kasutaja soovib. Sellest seinas olevast tapeedist on väga raske õiget pilti saada, aga selline suhteliselt ühtlane beežikas-kollakas-kuldne ta on.
Kui sellega ühele poole saime, jätkasime esiku tapeediga. Sellest tegin pildi tühjast seinast. Teistes seintes on ukseaugud (ja uksi veel pole) ja puuduolev garderoob, seega neid ei tahtnud pildistada. Aga kui kõik hästi läheb, peaks uksed ja garderoob juba veebruaris olemas olema...


Nüüd siis jääb veel tapeet vol 4 (kabineti 2 seina), vol 5 (trepihall - sinna läheb sama tapeet, mis koridoris on ehk et siis vol 1) ja kui veel viitsime, siis vol 6 - lastetuba.

No comments: