06 August 2012
Esimesed hoidised
Eelmisel aastal said esimesed hoidised tehtud 13. juulil, sel aastal alles 3. augustil. Märkamatult olid suureks saanud aedoad, mida sai sügavkülma 4 kilo (peale kupatamist) ja marineeritud esimesed kurgid (2 kaheliitrist purki). Kurke tuleb sel aastal suhteliselt vähe. Oma osa on kindlasti jahedamatel ilmadel, kuid kuskilt on mu kurkide kallale saanud ka lest, mistõttu kurgitaimed on suhteliselt kollased. Päris ilma kurkidest ei jää, tänagi tuleb korjama minna ja saab jälle ära marineerida, sest värskehapukurgi purk ei ole veel tühi, aga mingit uputust ei ole. Täna tuleb ka tomateid korjata, teen nendest fariinsuhkruga ketšupit, see kukkus eelmisel aastal väga hästi välja, seega tuleb korrata :). Ühtlasi saab sinna ära kasutada seisma jäänud (ja kõvaks läinud) fariinsuhkru. Veel oleks tarvis suvikõrvitsatest midagi teha, kõige lihtsam oleks ära marineerida, mädarõikalehega marinaad oli eelmisel aastal päris maitsev...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment